Ben jij een HBO Marketing en/of Communicatie student en op zoek naar een uitdagende plek waar jij jouw marketing skills kan ontwikkelen? En word jij enthousiast wanneer je een bijdrage kunt leveren aan de merkbeleving en merkbekendheid van ons bedrijf? Dan hebben wij een leerzame stageplek voor jou. 

Wat ga je leren?

Je bent onderdeel van het verkoop- en marketingteam. Met de marketing- en contentspecialisten werk je samen. Onze organisatie groeit razendsnel en ook op het gebied van communicatie liggen er veel mooie kansen! Zo zitten wij volop in de voorbereidingen voor de lancering van de nieuwe website, bouwen we ons social media netwerk uit en verrassen we onze doelgroep met creatieve (video)content. Ook gaan we weer deelnemen aan beurzen. Je taken zijn uitvoerend, coördinerend en samen met collega’s bedenk je innovatieve marketingacties. Genoeg variatie in jouw dagelijkse werkzaamheden!

Je krijgt goede begeleiding en daarnaast ontvang je een stagevergoeding. 

Op zoek naar een afstudeeropdracht?

Zoek je een marketing/customer experience afstudeeropdracht, dan hebben wij een leerzame opdracht voor jou. De afstudeeropdracht omvat het in kaart brengen en analyseren van onze Holaras doelgroep. Jij zorgt ervoor dat de afdeling verkoop en marketing meer inzicht krijgt in onze bestaande/potentiële klanten. Met als doel om onze merkbeleving nog beter over te kunnen brengen en effectiever in te kunnen spelen op de touchpoints met onze klant. Met jouw onderzoek en aanbevelingen help jij de professionaliteit van de afdeling marketing en verkoop naar een hoger niveau te tillen.

Dit ben jij

  • Een uitdagende baan binnen een technologische omgeving.
  • Volop persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en uitbreiding van kennis.
  • Een informele werksfeer en een hoge mate van zelfstandigheid.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Word jij enthousiast van deze vacature?

Het is een veelzijdige en leerzame (afstudeer) stage waar je ook echt kan bijdragen aan het succes en de groei van de organisatie. Word jij enthousiast? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via onderstaand formulier. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Julita Boesveld via j.boesveld@holaras.nl.