{{widget type="Magento\Cms\Block\Widget\Block" template="widget/static_block/default.phtml" block_id="1" type_name="CMS Static Block"}}

Holaras dealer Agvantage is aanwezig op de LAMMA Show

LAMMA is de belangrijkste landbouwmachinesbeurs in het Verenigd Koninkrijk die boeren uit verschillende sectoren in contact brengt met baanbrekende bedrijven die geavanceerde landbouwmachines, technologie en apparatuur aanbieden. Holaras dealer Agvantage UK Ltd zal aanwezig zijn op de LAMMA show. Op de Agvantage stand kan je de Holaras mais egalisatieschuif en kuilverdichtingswals zien en onze specialist Jeroen ontmoeten.

 

Laten we elkaar ontmoeten!

Onze Holaras specialist Jeroen zal aanwezig zijn op de stand van Agvantage. Hij staat je graag te woord en informeert je over onze Holaras machines. Jeroen kijkt er naar uit jou te ontmoeten!

Klik hier om een meeting in te plannen >>  

 

Je vindt de Agvantage stand in Hal 8, Standnummer 830.

LAMMA Show 2024

 

De LAMMA Show vindt plaats op woensdag 17 januari 2024 van 8.30 tot 17.30 uur en donderdag 18 januari 2024 van 8.30 tot 16.30 uur in het NEC, Birmingham UK.

Verken de dynamische showcase met meer dan 600 exposanten die de nieuwste innovaties op het gebied van tractoren, maaidorsers, akkerbouw- en graslandmachines presenteren en grijp de kans om een breed scala aan nieuwe technologie, diensten en gereedschappen te bekijken die zijn afgestemd op alle landbouwsectoren.

Wees getuige van exclusieve lanceringen van machines, debuten in het Verenigd Koninkrijk en een collectieve tentoonstelling van zowel wereldwijde merken als nichefabrikanten, allemaal onder één dak.

 

De stand van Agvantage is vinden in hal 8 stand 830.

 

Voor praktische informatie bezoek: lammashow.com 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

{{widget type="Magefan\Blog\Block\Widget\Featured" posts_ids="1, 2, 3, 4, 5"}}

Altijd op de hoogte van alles? Volg ons via

{{widget type="Magento\Cms\Block\Widget\Block" template="widget/static_block/default.phtml" block_id="3" type_name="CMS Static Block"}}