De kwaliteit van machines en service hebben we dan ook aan onze enthousiaste medewerkers te danken. Zij vormen een goede basis voor een gezonde toekomst voor ons bedrijf, maar vooral ook voor onze klanten. Door te investeren in duurzame inzetbaarheid, blijven onze medewerkers betrokken, gemotiveerd en productief. Hoopman Machines is een familiebedrijf. De korte lijnen binnen onze organisatie zorgen voor prettige samenwerkingen en een gemoedelijke sfeer, zoals dat past binnen een familiecultuur.

Bas Heebink

Engineer - Hoopman Machines BV


“Hoopman Machines geeft je de vrijheid jezelf te ontwikkelen. Er wordt geluisterd naar je ideeën – je kan ideeën onderzoeken en ze verder uitwerken. De combinatie van het ontwerpen van machines en de communicatie en samenwerking met andere afdelingen en onze klanten, is voor mij een goede balans. Veel collega’s werken hier al jarenlang wat een goed teken is. En er hangt een positieve werksfeer.“

Marieke van Gorssel

Sales manager - Hoopman 


 “Als producent van zaaizaadverwerkingsmachines verkopen wij standaard machines, maar staan ook open voor ‘Custom-Made’ machines en Turn-Key projecten. Voor het ontwikkelen van innovatieve machines is co-creatie met collega’s, klanten en partners essentieel. De energie en professionaliteit die voortkomen uit de prettige samenwerkingen maken mij enthousiast. Geen dag is hetzelfde door de diversiteit. Het is voor mij iedere dag een plezier om onze klanten te adviseren en voorzien van Hoopman installaties.”

Ernstjan ter Horst

Meewerkend voorman assemblage - Hoopman Machines BV


“Ik ben werkzaam op de montageafdeling waar de machines worden afgebouwd. Dit zijn landbouwmachines voor onder andere de graswinning en uienverwerking onder de merknaam Holaras. Én Hoopman installaties voor de zaaizaadverwerking. Het mooie aan deze baan is de dagelijkse afwisseling. De ene dag sleutel je aan hydrauliek systemen en dan weer aan elektrische systemen. Ook worden veel machines op wens van de klant gebouwd. Dus ieder project biedt mij genoeg uitdaging.” 

Dick Neerhof en Janet Pruijn

Team HR - Hoopman Machines BV

Proberen het beste uit jezelf te halen en jouw talent verder te ontwikkelen is ons gezamenlijke doel. Een goede sfeer en prettige werkomstandigheden zijn hiervoor belangrijk. Daar werken wij graag aan mee door onze betrokken collega’s te ondersteunen bij vragen over persoonlijke arbeidsomstandigheden en ook over trainings- en opleidingswensen. Ons dynamisch en innovatief bedrijf, ontwikkelt en produceert complete machines en installaties en hiervoor hebben wij op vele werkgebieden behoefte aan gemotiveerde (vak)mensen. Deze mensen bepalen het gezicht van ons bedrijf en wij willen ze graag binden en boeien om zo te werken aan een goede toekomst.

vacature anchor

De volgende stap in je carrière

Met onze rijke historie en specialistische kennis leveren wij degelijke machines van hoge kwaliteit. De duurzaamheid van zowel onze machines als medewerkers staan hierin centraal. Wij vinden het belangrijk dat ons team van medewerkers haar vaardigheden blijft ontwikkelen. Wij staan niet stil en groeien vanzelfsprekend mee met de snel veranderende wereld. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en zijn échte specialisten. De vakgebieden zijn uiteenlopend, van engineering, werkvoorbereiding, verkoop tot metaalbewerking. Als erkend leerbedrijf staan wij open voor enthousiaste jonge talenten.

Open sollicitaties

Heb jij belangstelling voor een baan bij Hoopman Machines, stuur ons dan je gegevens en laten we kennis maken. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling en wanneer de mogelijkheid zich voordoet verbinden we vakmensen graag aan ons bedrijf. Stuur jouw gegevens naar personeel@hoopmanmachines.com en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

stage anchor

Stage-/afstuderen bij Hoopman Machines

Hoopman Machines BV is een erkend leerbedrijf en biedt studenten graag de kans om praktijkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over stage- en afstudeerplaatsen. Op verschillende afdelingen en vakgebieden bieden wij regelmatig stage- en afstudeerplaatsen aan.

  • Stage: Content en Social Media marketeer Lees meer »

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar jij jouw marketing skills kan ontwikkelen? En word jij enthousiast wanneer je een bijdrage kunt leveren aan de merkbeleving en merkbekendheid van ons merk over de hele wereld? Dan hebben wij een leerzame stageplek voor jou. 

Werken en leren bij Hoopman Machines

Gaat je interesse uit naar een stage bij Hoopman Machines? Stuur ons dan gerust een motivatiebrief waarin je uitlegt binnen welk vakgebied je wilt werken samen met je persoonlijke gegevens en opleiding. Mail naar personeel@hoopmanmachines.com.

Werken bij