Specialist in de uienverwerking

Hoopman Machines is specialist in het ontwikkelen en produceren van machines speciaal voor de uienverwerking. De uienrooiers en uienloofmaaiers zijn in diverse uitvoeringen met verschillende werkbreedtes verkrijgbaar. Of je nu werkt met een trekker met brede of met cultuurwielen, er is altijd een geschikte Holaras machine. Daarnaast hebben wij de Holaras uienafstaartmachine in ons assortiment. Speciaal ontworpen voor het nauwkeurig afstaarten van uien en bloembollen. Configureer zelf online een machine of vraag onze Holaras specialisten of dealer om advies. 

Scholtenzathe verwerkt 12.000 ton uien per jaar zonder problemen

Thomas Nevels van Landgoed Scholtenzathe vertelt over zijn ervaring met de Holaras uienafstaartmachine. 

Holaras uienafstaartmachine 

De Holaras-uienafstaartmachines AS-15 en AS-25 messenafstaarter. Speciaal ontworpen voor het efficiënt en zonder beschadigingen afstaarten van uien en bloembollen. Uniek aan deze vernieuwde lijn zijn de nieuwe triltechniek, het ergonomisch werken door de toevoeging van een groot dakluik, de lichtere zeven en het snel kunnen wisselen van de robuuste zeven en messen (korte standtijd).

Bij een goede oogst horen kwaliteit machines 

Hoopman Machines is specialist in het ontwikkelen en produceren van Holaras machines voor de uienverwerking. De uienloofmaaiers, uienrooiers en uienafstaartmachines zijn robuust gebouwd en voorzien van de nieuwste technieken. Speciaal ontworpen voor een efficiënte en nauwkeurige verwerking van uien. 

Waarom Holaras?

  • Ruim 110 jaar ervaring in de landbouw
  • Robuuste en waarde toevoegende machines
  • Sterk dealernetwerk
  • Deskundig advies van onze experts
  • Configureer zelf jouw machine

Uienoogst, Uienverwerking