• Ruim 110 jaar ervaring in de landbouw
  • Robuuste en waarde toevoegende machines
  • Deskundig advies van onze experts
  • Sterk dealernetwerk

Holaras, een sterk merk

Wereldwijd levert Hoopman Machines degelijke Holaras machines voor de voederwinning, veehouderij, uienverwerking, biogasindustrie en infratechniek. Met een uitgebreid team aan specialisten is alles onder één dak. Van ontwikkeling, ontwerp tot productie en montage. Voor het ontwikkelen van innovatieve en waarde toevoegende machines is co-creatie met collega's, klanten en partners voor ons essentieel. Wij garanderen een goede service en een snelle en betrouwbare levering van machines en onderdelen.  

Sectoren waar wij ons op richten

Uienoogst en -Verwerking 

Hoopman Machines is specialist in het ontwikkelen en produceren van Holaras machines voor de uienverwerking. De uienloofmaaiers, uienrooiers en uienafstaartmachines zijn robuust gebouwd en voorzien van de nieuwste technieken. Speciaal ontworpen voor een efficiënte en nauwkeurige verwerking van uien.      

Kuil-, Voer- en Snijtechniek

Holaras biedt een uitgebreid assortiment machines voor de veehouderij, voederwinning en de biogasindustrie. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met diverse opties. 

Reinigings- en Veegtechniek

Een schoon bedrijfsterrein en goed bermonderhoud draagt bij aan de veiligheid op de weg. Bovendien zorgt het voor een nette uitstraling van uw bedrijf en de openbare weg. Voor elke klus hebben wij professionele veegmachines en bermharken in ons assortiment. 

Bereid je voor op het komende seizoen »

Werk snel en efficiënt met een Holaras kuilverdeler

Een goede kuil is belangrijk voor de voedingswaarde van het kuilvoer. Onze kuilverdelers en verdichtingswalsen zijn daarbij voor veel melkveehouders en loonwerkers een onmisbare hulp. De Holaras kuilverdeler verwerkt intensief en gelijkmatig in één werkgang grote hoeveelheden kuilgras.

Agenda en events

Nieuw: Holaras veegmachine H150

Het gamma professionele Holaras veegmachines wordt uitgebreid met de nieuwe H150 veegmachine speciaal voor de mini shovels.

Holaras versterkt het dealernetwerk in Noord-Nederland

Landbouwmechanisatiebedrijf Geertsema B.V. is aangesteld als nieuwe Holaras dealer. Deze partnerschap is voor Holaras een mooie aanvulling in het Noorden van Nederland.

Beurs: AgroTechniek Holland

Ontmoet onze specialisten en bekijk de nieuwste Holaras machines tijdens AgroTechniek Biddinghuizen van 14 t/m 17 september 2022.

Prijslijst 2022

Vraag hier de meest actuele prijslijst aan. In de prijslijst vindt je een totaal overzicht van onze machines...

Klantervaring: Landgoed Scholtenzathe uit Klazienaveen-Noord

Landgoed Scholtenzathe verwerkt zonder problemen 12.000 ton uien met een Holaras afstaartmachines per jaar.

Stel uw eigen machine samen

Of u nu een standaard machine of een machine met extra opties wil. In een paar stappen is een Holaras machine via de configurator samen te stellen. Orienteer op uw eigen gemak thuis of op kantoor op een nieuwe machine naar wens. Klaar met de configuratie? Dan kunt u direct een offerte opvragen. Deze ontvangt u met een uitgebreid overzicht van uw samengestelde machine in uw mailbox. Onze specialisten of uw Holaras dealer staan uiteraard altijd voor u klaar voor vragen en advies.