• Ruim 110 jaar ervaring in de landbouw
  • Robuuste en waarde toevoegende machines
  • Deskundig advies van onze experts
  • Sterk dealernetwerk

Holaras, een sterk merk

Wereldwijd levert Hoopman Machines degelijke Holaras machines voor de voederwinning, veehouderij, uienverwerking, biogasindustrie en infratechniek. Met een uitgebreid team aan specialisten is alles onder één dak. Van ontwikkeling, ontwerp tot productie en montage. Voor het ontwikkelen van innovatieve en waarde toevoegende machines is co-creatie met collega's, klanten en partners voor ons essentieel. Wij garanderen een goede service en een snelle en betrouwbare levering van machines en onderdelen.  

Sectoren waar wij ons op richten

Uienoogst en -Verwerking 

Hoopman Machines is specialist in het ontwikkelen en produceren van Holaras machines voor de uienverwerking. De uienloofmaaiers, uienrooiers en uienafstaartmachines zijn robuust gebouwd en voorzien van de nieuwste technieken. Speciaal ontworpen voor een efficiënte en nauwkeurige verwerking van uien.      

Kuil-, Voer- en Snijtechniek

Holaras biedt een uitgebreid assortiment machines voor de veehouderij, voederwinning en de biogasindustrie. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met diverse opties. 

Reinigings- en Veegtechniek

Een schoon bedrijfsterrein en goed bermonderhoud draagt bij aan de veiligheid op de weg. Bovendien zorgt het voor een nette uitstraling van uw bedrijf en de openbare weg. Voor elke klus hebben wij professionele veegmachines en bermharken in ons assortiment. 

Bereid je voor op het komende seizoen »

Profiteer nu van de speciale Agritechnica beursacties

10 % extra korting op de onderdelen voorverkoopactie en 5 % extra korting op voederwinning machines uit voorraad!

 

Actie is geldig vanaf 12 november t/m 31 december 2023

Agenda en events

Beurs: Agribex 2023

Bezoek de stand van Anné Mechanisatie op Agribex in Brussel. De professionele indoor vakbeurs voor de landbouw vindt plaats op 6 t/m 10 december 2023.

Beurs: Agritechnica 2023

Bezoek onze stand op Agritechnica in Hannover. De internationale toonaangevende vakbeurs voor de landbouw vindt plaats op 12 t/m 18 november 2023.

De Holaras FOD sweeper houdt luchthavens veilig en operationeel

Met de Holaras FOD veegmachine ben je verzekerd van schone en veilige start- en landingsbanen en andere gebieden op luchthavens (AOA), op een snelle en efficiënte manier.

Beurs: Inter Airport Europe 2023

Bekijk onze nieuwste model FOD Airport Sweeper op Inter Airport Europe 2023. Deze vindt van 10 tot en met 13 oktober plaats in het beursgebouw van München, Duitsland.

Ecologisch bermbeheer voor een betere biodiversiteit

De Holaras berm- en taludhark ECO 2000 is het passende werktuig binnen het ecologisch beleid....

Stel uw eigen machine samen

Of u nu een standaard machine of een machine met extra opties wil. In een paar stappen is een Holaras machine via de configurator samen te stellen. Orienteer op uw eigen gemak thuis of op kantoor op een nieuwe machine naar wens. Klaar met de configuratie? Dan kunt u direct een offerte opvragen. Deze ontvangt u met een uitgebreid overzicht van uw samengestelde machine in uw mailbox. Onze specialisten of uw Holaras dealer staan uiteraard altijd voor u klaar voor vragen en advies.