Kraanveegmachines

Laat iedere (graaf)klus schoon achter

De kraanveegmachine is gemakkelijk aan de mobiele kraan met draaikantelstuk te koppelen. Door zijn compacte en robuuste constructie is deze machine de ideale oplossing bij voorkomende werkzaamheden in de wegenbouw, stratenmakers en bij het leggen van bijvoorbeeld grasblokken. De machine is wendbaar en bruikbaar in alle hoeken en standen, zowel verticaal als horizontaal. Een talud kan bijvoorbeeld eenvoudig vanaf de naastgelegen weg geveegd worden. Ook vaste geluidswanden, muren en gevels kunnen op deze manier een “poetsbeurt” krijgen. De veegmachine is ideaal inzetbaar om eenvoudig rondom obstakels zoals paaltjes, varkensruggen en gootjes te vegen.

Met onze kuilverdeler een sterke combinatie

Adi nescil int maxim reseque velenis eius non repe pos autenih iliqui alignatque doluptur ad moditi blaceped magnimagnim re susam, nation remos quatem faceper.

Bekijk de kraanveegmachine in actie

De kraanveegmachine is de ideale machine om iedere (graaf)klus schoon achter te laten. Denk hierbij aan het vegen achter heggen, bomen, vangrails en perken. Ook voor het uitvegen van goten, parkeerhavens, bushokjes en overdekte wachtruimtes is de kraanveegmachine zeer geschikt. 

De veegmachine wordt standaard geleverd met borstelringen, steunpoten voor het vlak kunnen wegleggen en de door jou gewenste adapterplaat.

De voordelen 

  • Super wendbaar met behulp van draai-kantel-stuk aan kraan
  • Poly zigzag borstels, Ø 80 cm, met max. draagvlak op het bodemoppervlak
  • Werkbreedte van 150 en 250 cm, in horizontale, verticale en schuine stand
  • Gegalvaniseerde uitvoering, ook voor de winterdienst geschikt
  • 360 graden wendbaar om palen, bomen en andere verhogingen
  • Aanbouw d.m.v. adapterplaat. Aan elke kraan of verreiker mogelijk

Vergelijk kraanveegmachines

Standaard

Optioneel

Niet van toepassing

Type Kraan H-150 Kraan H-250
 

Configureer »

Configureer »

Aandrijving Hydromotor  Hydromotor
Werkbreedte 150 cm 250 cm
Borsteldiameter  Ø 80 cm Ø 80 cm
Aankoppeling Kraan Kraan
Rubberschuif
Adapterplaat incl. hydr. koppelingen

Blogs en events »

Beurs: Agribex 2023

Bezoek de stand van Anné Mechanisatie op Agribex in Brussel. De professionele indoor vakbeurs voor de landbouw vindt plaats op 6 t/m 10 december 2023.

Beurs: Agritechnica 2023

Bezoek onze stand op Agritechnica in Hannover. De internationale toonaangevende vakbeurs voor de landbouw vindt plaats op 12 t/m 18 november 2023.

De Holaras FOD sweeper houdt luchthavens veilig en operationeel

Met de Holaras FOD veegmachine ben je verzekerd van schone en veilige start- en landingsbanen en andere gebieden op luchthavens (AOA), op een snelle en efficiënte manier.

Beurs: Inter Airport Europe 2023

Bekijk onze nieuwste model FOD Airport Sweeper op Inter Airport Europe 2023. Deze vindt van 10 tot en met 13 oktober plaats in het beursgebouw van München, Duitsland.

Ecologisch bermbeheer voor een betere biodiversiteit

De Holaras berm- en taludhark ECO 2000 is het passende werktuig binnen het ecologisch beleid....

Holaras breidt met KMK AGRO uit in Polen

Hoopman Machines BV, ontwikkelaar en producent van Holaras landbouwmachines, heeft Landbouwmechanisatiebedrijf KMK Agro aangesteld als nieuwe Holaras dealer. KMK Agro is gevestigd in Brodowo, in het Westen van Polen. Deze partnerschap is voor Holaras een mooie aanvulling op het dealernetwerk in Polen.

Kraanveegmachines