Kuilverdelers

Wij maken jouw werk zo mooi en gemakkelijk mogelijk

De kuilverdelers verwerken snel en in één werkgang grote hoeveelheden kuilgras intensief en gelijkmatig. Drie robuuste tandwielkasten zorgen voor de aandrijving van beide rotoren. De Jumbo kuilverdeler is hydraulisch naar links en rechts zwenkbaar. Bij de overige types is dit niet mogelijk, deze hebben een zwaarder frame en zijn voorbereid voor grasvork of verdeelwals.

Standaard worden de kuilverdelers geleverd met Walterscheid aftakas inclusief groothoek. De Viking heeft standaard een aftakas met dubbele groothoek. De Jumbo-KS wordt geleverd met adapterplaat en met elektro/hydraulische bediening.

Overzicht kuilverdelers

Lees hier meer over onze kuilverdelers

Lorem ipsum dolor sit amet. Est quidem voluptatem sed impedit nihil qui delectus esse qui libero dolore sit nostrum odio quo fuga ipsa. Hic excepturi quia quo internos totam aut dolore optio ut voluptatem nisi aut incidunt delectus. Ea sunt dicta eum eligendi labore ut Quis molestiae.

Optimale kuilverdichting

Inkuilen is een methode om gras, mais en bieten vacuüm te bewaren om vervolgens in de winter te kunnen voeren aan vee. Door de kuil stevig aan te rijden wordt de zuurstof weggedrukt. Dit voorkomt schimmelvorming en broei.

Een optimale kuilverdichting is noodzakelijk voor het goed bewaren van kuilgras en kuilmais. Een goede kuil is niet alleen belangrijk voor de smakelijkheid, maar ook voor een optimale benutting van het ruwvoer.

Sleutelfactor is het verdelen en verdichten van de gehele kuil.

Voordelen van onze kuilverdeler

  • Onafhankelijke rotoren
  • Hydraulisch opklapbaar en uitschuifbaar
  • De korte aanbouw speciaal geschikt voor frontaanbouw van trekker 
  • Zeer sterk en robuust gebouwd 
  • De eerste verdelers met twee rotoren 
  • Hydromotor aandrijving 
grasverdeler rotorverdeler silageverdeler roterende verdeler kuilvoerverdeler Silo-Breitverteiler Silobreitverteiler Silageverteiler Kreiselverteiler verdeler verteiler breedverdeler Silage spreader silage dividergrasverdeler rotorverdeler silageverdeler roterende verdeler kuilvoerverdeler Silo-Breitverteiler Silobreitverteiler Silageverteiler Kreiselverteiler verdeler verteiler breedverdeler Silage spreader silage divider

Vergelijk kuilverdelers

Standaard

Optioneel

Niet van toepassing

Type
 
Jumbo Jumbo-G Jumbo-KF Jumbo-KS Viking
 

Configureer »

Configureer »

Configureer »

Configureer »

Configureer »

Aankoppeling Driepunts Driepunts Driepunts, Front Shovel Driepunts
Aandrijving Aftakas Aftakas Aftakas Hydromotor Aftakas
Gewicht ca. 1050 kg ca. 1250 kg ca. 1300 kg ca. 1400 kg ca. 1950 kg
Werkbreedte 600 cm 600 cm 600 cm 600 cm 600 cm
Transportbreedte 300 cm 300 cm 300 cm 300 cm 300 cm
Opklapbare zijdoeken hydraulisch
Uitschuifbaar zijdoeken hydraulisch (i.c.m. hydro. opklapbaar)
Verlichting (LED)
Elektro / Hydraulische bediening, per functie (E/H)
Grasvork
Afschuifvork
Verdeelwals
Grasvork, incl. elektro / hydraulische bediening
Afstandsbediening (draadloos) *
Onafhankelijke rotoren
Verdichtingswals Stego
Front- en achteraanbouw incl. extra aftakas

Blogs en events »

Beurs: Agribex 2023

Bezoek de stand van Anné Mechanisatie op Agribex in Brussel. De professionele indoor vakbeurs voor de landbouw vindt plaats op 6 t/m 10 december 2023.

Beurs: Agritechnica 2023

Bezoek onze stand op Agritechnica in Hannover. De internationale toonaangevende vakbeurs voor de landbouw vindt plaats op 12 t/m 18 november 2023.

De Holaras FOD sweeper houdt luchthavens veilig en operationeel

Met de Holaras FOD veegmachine ben je verzekerd van schone en veilige start- en landingsbanen en andere gebieden op luchthavens (AOA), op een snelle en efficiënte manier.

Beurs: Inter Airport Europe 2023

Bekijk onze nieuwste model FOD Airport Sweeper op Inter Airport Europe 2023. Deze vindt van 10 tot en met 13 oktober plaats in het beursgebouw van München, Duitsland.

Ecologisch bermbeheer voor een betere biodiversiteit

De Holaras berm- en taludhark ECO 2000 is het passende werktuig binnen het ecologisch beleid....

Holaras breidt met KMK AGRO uit in Polen

Hoopman Machines BV, ontwikkelaar en producent van Holaras landbouwmachines, heeft Landbouwmechanisatiebedrijf KMK Agro aangesteld als nieuwe Holaras dealer. KMK Agro is gevestigd in Brodowo, in het Westen van Polen. Deze partnerschap is voor Holaras een mooie aanvulling op het dealernetwerk in Polen.

Kuilverdelers