Kuil-, Voer-, Snijtechniek

Machines voor de veehouderij, voederwinning en de biogasindustrie 

Holaras biedt een uitgebreid assortiment machines voor de veehouderij, voederwinning en de biogasindustrie. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met de mogelijke opties. Neem gerust contact met ons op om zo de best mogelijke opties voor uw machine te kiezen. Dat is de kracht van samenwerken.

8 tips voor een topkuil

Vele soorten voeder kunnen worden ingekuild, maar de meest voorkomende kuilvoeders zijn kuilgras en snijmais. Een goede graskuil is van groot belang voor kwaliteit ruwvoer. Dit zorgt voor een gezondere koe en dus een betere melkproductie.

Kwaliteit kuilvoer

Een optimale kuilverdichting is noodzakelijk voor het goed bewaren van kuilgras en kuilmais. Een goede kuil is niet alleen belangrijk voor de smakelijkheid, maar ook voor een optimale benutting van het ruwvoer. Sleutelfactor is het verdelen en verdichten van de gehele kuil met de juiste machines. 

Robuust gebouwde machines voor de bietenverwerking

De Holaras bietensnijders en bietenreinigers/-snijders zijn de ideale oplossing om gesneden bieten met mais in te kuilen of elke dag vers te voeren. Het reinigen van de voederbieten met een Holaras bietenreiniger draagt bij aan de smakelijkheid en betere opname door het vee. Daarnaast zijn de bietensnijders ook zeer geschikt om de biogas-installatie te vullen met fijn gesneden bieten.

Ervaar de kwaliteit van Holaras

  • Ruim 110 jaar ervaring in de landbouw
  • Robuuste en waarde toevoegende machines
  • Deskundig advies van onze experts
  • Sterk dealernetwerk
  • Configureer zelf uw machine

Toepassingen voor diverse gewassen

Nieuw: Holaras veegmachine H150

Het gamma professionele Holaras veegmachines wordt uitgebreid met de nieuwe H150 veegmachine speciaal voor de mini shovels.

Beurs: AgroTechniek Holland

Ontmoet onze specialisten en bekijk de nieuwste Holaras machines tijdens AgroTechniek Biddinghuizen van 14 t/m 17 september 2022.

Prijslijst 2022

Vraag hier de meest actuele prijslijst aan. In de prijslijst vindt je een totaal overzicht van onze machines...

Klantervaring: Landgoed Scholtenzathe uit Klazienaveen-Noord

Landgoed Scholtenzathe verwerkt zonder problemen 12.000 ton uien met een Holaras afstaartmachines per jaar.

Uien

De uienoogst vindt, afhankelijk van het ras, voornamelijk plaats in de maanden augustus of september. Het oogsten van de uien gebeurt in 2 fasen. Eerst worden de uien in het zwad gerooid en na een korte droogperiode worden de uien opgeladen...

Beurs: EuroTier Hannover

Bezoek onze stand op EuroTier in Hannover. De internationale toonaangevende vakbeurs voor professionals in de veehouderij vindt plaats op 15 t/m 18 november 2022.

Loonbedrijf Barlo

Adi nescil int maxim reseque velenis eius non repe pos autenih iliqui alignatque doluptur ad moditi blaceped magnimagnim re susam, nation remos quatem faceper orpores est moluptium is aris vernat idis que ipsapernate eum hil etur, sit, coria volo beatiat aepudia voluptae. Ur ra doluptate.