Internationaal met een lokaal karakter!

Hoopman Machines produceert en ontwikkelt machines onder de merknamen Holaras en Hoopman. Met ons team aan specialisten hebben wij alles onder één dak. Van ontwikkeling, ontwerp tot productie en montage. En dat doen we al meer dan 111 jaar. Dit maakt Hoopman Machines uniek. 

Onze bouwstenen

Onze kernwaarden zijn de essentiële bouwstenen die de grondbeginselen vormen voor alles binnen onze organisatie. Zij komen voort uit onze identiteit en bepalen wat wij als bedrijf belangrijk vinden.

Onze kernwaarden zijn de essentiële bouwstenen

Kracht van samenwerken

Voor het ontwikkelen van innovatieve en waarde toevoegende machines is co-creatie met collega’s, klanten en partners voor ons essentieel. Wij volgen de trends binnen de markt, luisteren goed naar de wensen en behoeften en denken actief met onze klant mee. Klanten kunnen rekenen op een betrouwbare partner; wij doen wat wij zeggen. Wij geloven in de kracht van samenwerken: alleen ga je snel, maar samen kom je veel verder.

Hoogwaardig vakmanschap

Met onze rijke historie en specialistische kennis leveren wij degelijke machines van hoge kwaliteit. De duurzaamheid van zowel onze machines als medewerkers staan hierin centraal. Wij vinden het belangrijk dat ons team van medewerkers haar vaardigheden blijft ontwikkelen. Wij staan niet stil en groeien vanzelfsprekend mee met de snel veranderende wereld. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en zijn échte specialisten. De vakgebieden zijn uiteenlopend, van engineering, werkvoorbereiding, verkoop tot metaalbewerking. Als erkend leerbedrijf staan wij open voor enthousiaste jonge talenten. Wij bieden studenten de ruimte om praktijkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen tot vakmensen.

Betrokken medewerkers

Onze mensen maken het verschil. De kwaliteit van machines en service hebben we dan ook aan onze enthousiaste medewerkers te danken. Zij vormen een goede basis voor een gezonde toekomst voor het bedrijf, maar vooral ook voor de klant. Door te investeren in duurzame inzetbaarheid, blijven onze medewerkers betrokken, gemotiveerd en productief. De korte lijnen binnen onze organisatie zorgen voor prettige samenwerkingen en een gemoedelijke sfeer, zoals dat past binnen een familiecultuur.

Dichtbij de klant

Als internationale speler, behouden wij ons lokale karakter. Met een uitgebreide Holaras dealernetwerk is er altijd een specialist voor onze eindgebruiker in de buurt. En de specialisten op onze servicegerichte verkoop- en engineeringafdeling kennen de markt en delen graag hun kennis met de klant. Zij denken actief mee en gaan graag het partnerschap met onze klanten aan. Wij willen hun werk zo mooi én gemakkelijk mogelijk maken.

Innovatie in techniek

Wij ontwikkelen innovatieve en waarde toevoegende machines. Wij innoveren niet alleen, maar in co-creatie met collega’s, klanten en partners. Wij volgen de trends binnen de markt, luisteren goed naar de wensen en behoeften en denken actief met de klant mee. Bij de ontwikkeling ligt de focus op intelligente oplossingen, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij staan niet stil, maar bewegen mee met de snel veranderende wereld.

Wist je dat...

+5.000

Kuilverdelers zijn geproduceerd

24

Landen wereldwijd onze machines gebruiken

20.000 m²

De oppervlakte van onze fabriek is

570

Zonnepanelen zorgen voor een besparing van 46% op aardgas en 26% op elektriciteit

9.000 kg

Lasdraad per jaar gelast wordt

Over Holaras