Volg jij een studie in de richting van Marketing, Communicatie, Creative Business (media, informatie en communicatie) of commerciële economie? En word jij enthousiast wanneer je een bijdrage kunt leveren aan de merkbeleving en merkbekendheid van ons merk over de hele wereld? Dan hebben wij een leerzame stageplek voor jou waar jij jouw marketing skills kan ontwikkelen. 

Wij zijn benieuwd naar jouw creativiteit en visie

Wij bieden een veelzijdige stage waarin je ontdekt waar jouw specialisme en passie ligt. Naast onderstaande taken krijg je de vrijheid om eigen kennis te implementeren in de werkzaamheden. We staan altijd open voor nieuwe ideeën!

  • Content marketing: Je onderzoekt kansen op het gebied van content marketing en hoe we hier het beste op kunnen inspelen. jouw creativiteit kan je toepassen bij het vullen van de website en het bedenken en maken van content in tekst, fotografie en video.
  • Social Media: Je draagt bij aan het vergroten van het bereik en interactie op onze social media kanalen: Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Twitter en LinkedIn. Je plant social media posts in, haakt in op actualiteiten en maakt onder andere reels, shorts en TikTok filmpjes. 
  • Beurzen: In de komende periode staan enkele beursdeelnames gepland, waaronder de International Airport show in Munchen en de Agritechnica in Hannover. Je ondersteunt bij de voorbereidingen voor de beurs en het maken van bijvoorbeeld drukwerk.
  • Marketing software: Daarnaast leer je werken met het Adobe Creative Cloud pakket, CRM Dynamics marketing, Google Analytics en met content management systemen zoals Magento en Meta Business Suite.

Over Hoopman Machines

Internationaal met een lokaal karakter! In 1911 begonnen als een lokale smid in het Achterhoekse Aalten. En nu jaren later een internationale speler in de agrarische-, infra-, industriële- en tuinbouwsector. Hoopman Machines produceert en ontwikkelt machines onder de merknamen Holaras en Hoopman. Een familiebedrijf met een belangrijk doel: Innovatieve en waarde toevoegende machines ontwikkelen voor en met haar klanten en partners. Het leveren van betrouwbare oplossingen, kwaliteitsproducten en specialistische service zit in het bedrijfs-DNA.

Als marketing stagiair binnen Hoopman Machines word je onderdeel van ons ambitieuze en vooral gezellige marketing- en verkoopteam. Met de marketing- en contentspecialist werk je samen. We zijn informeel en hechten veel waarde aan een goede sfeer en individualiteit. Met andere woorden: je kunt bij ons lekker jezelf zijn.

Dit ben jij

  • Een uitdagende baan binnen een technologische omgeving.
  • Volop persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en uitbreiding van kennis.
  • Een informele werksfeer en een hoge mate van zelfstandigheid.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Word je enthousiast?

Het is een veelzijdige en leerzame stage waar je ook echt kan bijdragen aan het succes en de groei van de organisatie. Word jij enthousiast? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via onderstaand formulier. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Julita Boesveld via j.boesveld@hoopmanmachines.com.