Strooiseldoseercontainers

Strooiseldoseercontainers

De Holaras strooiseldoseercontainers zijn ontwikkeld voor bedrijven, die houtvezel als strooisel gebruiken

Strooisel wordt met de strooiseldoseercontainer eenvoudig opgeschept, getransporteerd en zowel gelijkmatig als stofvrij verdeeld. De machine wordt aangedreven door de wielen (bodem-aandrijving). De laagdikte is te wijzigen, door het omdraaien of wisselen van een kettingwiel. Standaard wordt de strooiseldoseercontainer geleverd met de gewenste adapterplaat.

Met onze kuilverdeler een sterke combinatie

Adi nescil int maxim reseque velenis eius non repe pos autenih iliqui alignatque doluptur ad moditi blaceped magnimagnim re susam, nation remos quatem faceper.

Divers inzetbaar

De Holaras strooiseldoseercontainers zijn onder andere ontwikkeld voor vleeskuikenbedrijven, die houtvezel als strooisel gebruiken.

Daarnaast is de Holaras strooiseldoseercontainer ook inzetbaar als potgrondverdeler in de tuinbouwkassen.

Standaard 

  • Geleverd met de gewenste adapterplaat
  • Bodem-aandrijving
  • Te wijzigen stooisel laag dikte
  • Gelijkmatig en stofvrij verdeeld 
  • Hydraulische aandrijving (optie)

Vergelijk strooiseldoseercontainers

Standaard

Optioneel

- Niet van toepassing

Type SDC 2250 SDC 3000
 

Configureer »

Configureer »

Bodem aandrijving
Gewicht 900 kg 1200 kg
Strooibreedte 225 cm 250 cm
Inhoud 2 m3 2,5 m3
Hydraulische aandrijving

Blogs en events »

Vacature: Projectbegeleider

Ga jij voor een optimale productievoorbereiding, gestructureerd orderverdeling, slim plannen, calculeren en het optimaliseren van processen en werkwijzen? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken ter versterking van het team 2 projectbegeleiders/werkvoorbereiders. Een afwisselende baan waarbij je de onmisbare schakel wordt tussen diverse afdelingen. Elke werkopdracht begeleid je vanaf de verkoop tot en met de oplevering.

Vacature: Allround Servicemonteur

Is jouw passie machinebouw en pas je graag verschillende verbindingstechnieken toe (elektrisch, hydraulisch of pneumatisch) binnen de agro/procestechniek? En heb je daarnaast affiniteit met de aansturing van machines met PLC’s? Kom dan ons team versterken als allround servicemonteur van Holaras machines en Hoopman Equipment & Engineering projecten.

Vacature: Assemblage monteur

Is jouw passie machinebouw en pas je graag verschillende verbindingstechnieken toe (elektrisch, hydraulisch of pneumatisch) binnen de agrotechniek? Kom dan ons team versterken als monteur van Holaras machines.

Vacature: Lasser MIG/MAG

Ben jij in staat om zelfstandig producten samen te stellen en te lassen en ga jij geen uitdaging uit de weg? Kom dan ons team versterken als Lasser van Holaras machines. Als MIG/MAG lasser stel je zelfstandig onderdelen samen aan de hand van een lastekening om deze vervolgens te hechten en af te lassen.