Strooiseldoseercontainers

Strooiseldoseercontainers

De Holaras strooiseldoseercontainers zijn ontwikkeld voor bedrijven, die houtvezel als strooisel gebruiken

Strooisel wordt met de strooiseldoseercontainer eenvoudig opgeschept, getransporteerd en zowel gelijkmatig als stofvrij verdeeld. De machine wordt aangedreven door de wielen (bodem-aandrijving). De laagdikte is te wijzigen, door het omdraaien of wisselen van een kettingwiel. Standaard wordt de strooiseldoseercontainer geleverd met de gewenste adapterplaat.

Met onze kuilverdeler een sterke combinatie

Adi nescil int maxim reseque velenis eius non repe pos autenih iliqui alignatque doluptur ad moditi blaceped magnimagnim re susam, nation remos quatem faceper.

Divers inzetbaar

De Holaras strooiseldoseercontainers zijn onder andere ontwikkeld voor vleeskuikenbedrijven, die houtvezel als strooisel gebruiken.

Daarnaast is de Holaras strooiseldoseercontainer ook inzetbaar als potgrondverdeler in de tuinbouwkassen.

Standaard 

  • Geleverd met de gewenste adapterplaat
  • Bodem-aandrijving
  • Te wijzigen stooisel laag dikte
  • Gelijkmatig en stofvrij verdeeld 
  • Hydraulische aandrijving (optie)

Vergelijk strooiseldoseercontainers

Standaard

Optioneel

- Niet van toepassing

Type SDC 2250 SDC 3000
 

Configureer »

Configureer »

Bodem aandrijving
Gewicht 900 kg 1200 kg
Strooibreedte 225 cm 250 cm
Inhoud 2 m3 2,5 m3
Hydraulische aandrijving

Blogs en events »

Vacature: Vakantiebaan / Tijdelijke baan Logistiek

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan waar jij jouw logistieke skills kan ontwikkelen? Voor ons magazijn zoeken wij voor de komende periode tot en met september extra versterking.

Vacature: Customer Service Medewerker

Als Customer Service Medewerker ben je een onmisbare schakel binnen de organisatie van Holaras en Hoopman Equipment & Engineering.

Vacature: Allround Servicemonteur

Is jouw passie machinebouw en pas je graag verschillende verbindingstechnieken toe (elektrisch, hydraulisch of pneumatisch) binnen de agro/procestechniek? En heb je daarnaast affiniteit met de aansturing van machines met PLC’s? Kom dan ons team versterken als allround servicemonteur van Holaras machines en Hoopman Equipment & Engineering projecten.

Vacature: Werkvoorbereider

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, het optimaal opstellen en bewaken van dag- en weekplannen van de diverse afdelingen binnen de productie. Daarnaast zorg je voor een optimale voorbereiding van de werkopdrachten ten behoeve van de productieafdelingen.

Vacature: Allround CNC Verspaner

Ben jij een verspaner die technisch uitgedaagd wil worden? Dan is deze unieke vacature iets voor jou.

Vacature: Engineer

Als Engineer ben je onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor de engineering van landbouwmachines en het ontwikkelen van nieuwe producten. Je maakt hierbij gebruik van Solid Edge. Je werkt in een jong ambitieus team waarbij je volop de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en je creativiteit te ontplooien.