Kraanveegmachines

Kraanveegmachines

Laat iedere (graaf)klus schoon achter

De kraanveegmachine is gemakkelijk aan de mobiele kraan met draaikantelstuk te koppelen. Door zijn compacte en robuuste constructie is deze machine de ideale oplossing bij voorkomende werkzaamheden in de wegenbouw, stratenmakers en bij het leggen van bijvoorbeeld grasblokken. De machine is wendbaar en bruikbaar in alle hoeken en standen, zowel verticaal en horizontaal. Een talud kan bijvoorbeeld eenvoudig vanaf de naastgelegen weg geveegd worden. Ook vaste geluidswanden, muren en gevels kunnen op deze manier een “poetsbeurt” krijgen. De veegmachine is ideaal inzetbaar om eenvoudig rondom obstakels zoals paaltjes, varkensruggen en gootjes te vegen.

Met onze kuilverdeler een sterke combinatie

Adi nescil int maxim reseque velenis eius non repe pos autenih iliqui alignatque doluptur ad moditi blaceped magnimagnim re susam, nation remos quatem faceper.

Bekijk de kraanveegmachine in actie

De kraanveegmachine is de ideale machine om iedere (graaf)klus schoon achter te laten. Denk hierbij aan het vegen achter heggen, bomen, vangrails en perken. Ook voor het uitvegen van goten, parkeerhavens, bushokjes en overdekte wachtruimtes is de kraanveegmachine zeer geschikt. 

De veegmachine wordt standaard geleverd met borstelringen, steunpoten voor het vlak kunnen wegleggen en de door jou gewenste adapterplaat.

De voordelen 

  • Super wendbaar met behulp van draai-kantel-stuk aan kraan
  • Poly zigzag borstels, Ø 80 cm, met max. draagvlak op het bodemoppervlak
  • Werkbreedte van 150 en 250 cm, in horizontale, verticale en schuine stand
  • Gegalvaniseerde uitvoering, ook voor de winterdienst geschikt
  • 360 graden wendbaar om palen, bomen en andere verhogingen
  • Aanbouw d.m.v. adapterplaat. Aan elke kraan of verreiker mogelijk

Vergelijk kraanveegmachines

Standaard

Optioneel

Niet van toepassing

Type Kraan H-150 Kraan H-250
 

Configureer »

Configureer »

Aandrijving Hydromotor  Hydromotor
Werkbreedte 150 cm 250 cm
Borsteldiameter  Ø 80 cm Ø 80 cm
Aankoppeling Kraan Kraan
Rubberschuif
Adapterplaat incl. hydr. koppelingen

Blogs en events »

Tips voor het optimaal mixen van mest

Tijdens het mest uitrijdseizoen is niks vervelender dan dat de mest moeilijk uit de mestput te pompen is. Wij geven graag enkele tips. 

 

Mis niks en volg ons op social media

Volg je ons al op social media? We delen daar regelmatig actievideo's van onze Holaras machines, gave foto's, interesante feitjes, handige tips, winacties en een kijkje achter de schermen. 

 

AgVantage UK Ltd wordt nieuwe Holaras dealer in de UK

<p>AgVantage UK Ltd, een toonaangevende dealer van Dewulf, Dezeure en Dammann landbouwmachines, gaat de partnerschap met Holaras aan.<p>

Twee sterke merken onder één dak

Met trots willen wij je informeren over de realisatie van synergie binnen ons bedrijf. Een officiële samenvoeging van twee bedrijven, die al jaren lang samenwerken! 

Prijslijst 2023

Vraag hier de meest actuele prijslijst aan. In de prijslijst vindt je een totaal overzicht van onze machines...

Nieuw: Holaras veegmachine H150

Het gamma professionele Holaras veegmachines wordt uitgebreid met de nieuwe H150 veegmachine speciaal voor de mini shovels.