Maak kennis met Hoopman Machines!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Hoopman Machines? Lijkt het je mooi om eens een kijkje te komen nemen achter de schermen? Of wil je wel een proefdagje werken met een van onze specialisten? Schrijf je dan in en ontdek de carriere mogelijkheden bij Hoopman Machines. Je bent van harte welkom!

* Deze velden dienen verplicht ingevuld te worden.

Check de video van Holaras:

Check de video van Hoopman:

Internationaal met een lokaal karakter!

Hoopman Machines is ooit begonnen als een lokale smid in het Achterhoekse Aalten. En nu vele jaren later een internationale speler in de agrarische- industriële-, infra- en tuinbouwsector. Wij produceren en ontwikkelen machines onder de merknamen Holaras en Hoopman. Met ons team aan specialisten hebben wij alles onder één dak. Van ontwikkeling, ontwerp tot productie, montage en verkoop. En dat doen we al sinds 1911. Dit maakt Hoopman Machines uniek.  Wij zijn een familiebedrijf met één belangrijk doel: Innovatieve en waarde toevoegende Hoopman en Holaras machines ontwikkelen voor en met haar klanten en partners. Het leveren van betrouwbare oplossingen, kwaliteitsproducten en specialistische service zit in het bedrijfs-DNA.

Onze mensen maken het verschil

 kwaliteit van machines en service hebben we dan ook aan onze enthousiaste medewerkers te danken. Zij vormen een goede basis voor een gezonde toekomst voor ons bedrijf, maar vooral ook voor onze klanten. Door te investeren in duurzame inzetbaarheid, blijven onze medewerkers betrokken, gemotiveerd en productief. Hoopman Machines is een familiebedrijf. De korte lijnen binnen onze organisatie zorgen voor prettige samenwerkingen en een gemoedelijke sfeer, zoals dat past binnen een familiecultuur.

Stage of afstuderen bij Hoopman Machines

Als erkend leerbedrijf staan wij ook open voor enthousiaste jonge talenten. Wij bieden studenten graag de kans om praktijkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over stage- en afstudeerplaatsen. Op verschillende afdelingen en vakgebieden bieden wij regelmatig stage- en afstudeerplaatsen aan.