Bezoek onze stand op Agritechnica in Hannover

Tijdens Agritechnica worden innovaties en oplossingen voor de toekomst van de landbouw gepresenteerd in Hannover, Duitsland. De 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de landbouwtechniek vindt plaats van 12 tot en met 18 november 2023.

 

Ontmoet onze specialisten en bekijk de nieuwste Holaras machines

Het afgelopen jaar heeft Hoopman Machines niet stilgestaan en heeft door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van klanten enkele Holaras machines verder doorontwikkeld. Bij de ontwikkeling lag de focus op intelligente oplossingen, daarnaast is het design ook gemoderniseerd. Tijdens de Agritechnica worden de nieuwste modellen machines gepresenteerd op de Holaras stand. Onze specialisten geven je graag advies en uitleg. Wij zijn te vinden in hal 25, standnummer E30.

 

Nieuwe modellen uienmachines

Hoopman Machines heeft in het najaar van 2022 de Holaras uienloofmaaiers en de -rooiers een update gegeven. Hierbij is feedback van klanten die voortvloeiden uit de praktijk doorgevoerd. Dit resulteert tot een nog robuustere machine.

Uiterlijke kenmerken zijn gemoderniseerd, maar ook op technisch vlak zijn de nieuwste ontwikkelingen toegepast. De uienrooiers zijn bijvoorbeeld voorzien van een grotere invoerhaspel voor een betere opname en hogere rijsnelheid. Ook zijn de machines meer onderhoudsvriendelijk gemaakt. De afdekkap van de aandrijving is geïntegreerd in het frame, dit zorgt ervoor dat minder stof binnen kan dringen. En de uienloofmaaier heeft nieuwe led verlichting en reflectoren. Zo voldoen de nieuwe modellen aan de actuele regelgeving voor landbouwvoertuigen op de openbare weg.

Deze machines vind je op onze stand: 

 • Uienrooier UR135-DB
 • Uienloofmaaier UM150-F
 • Front maaier/rooier UMR300FC
 • Uienafstaartmachines AS10

 

Een compleet nieuwe veegmachine speciaal voor de mini-shovel

Het gamma professionele Holaras veegmachines is uitgebreid met de nieuwe H150 veegmachine speciaal voor de mini-shovels. Deze gebruiksvriendelijke en compacte veegmachine is zeer geschikt voor gebruik op de boerderij of wegenbouw. Met een werkbreedte van 150 centimeter veegt hij modder, sneeuw of zand in een mum van tijd op.

Met de H150 is schoonvegen in bochten en oneffen oppervlaktes eenvoudig. De veegmachine weegt 440 kg en is eenvoudig te koppelen aan een mini-shovel. De zwaar uitgevoerde zwenkwielen maken de veegmachine flexibel en wendbaar. Voor nauwkeurige bodemvolging kan de giek 30 cm naar boven en beneden bewegen, tot 75 graden naar voren kantelen en de veegmachine zowel links als rechts 12 graden pendelen. Dit geeft een perfecte bodemvolging en maakt hogere werksnelheden mogelijk.

De volgende veegmachines worden gepresenteerd op de stand:

 • Veegmachine Turbo 250
 • Veegmachine H150

 

Geüpdatet mais-egalisatieschuiven

Ook alle typen mais-egalisatieschuiven hebben naast de vernieuwde moderne rondingen in het design een update gekregen. Zo zijn de scharnierbussen vervangen door zelfsmerende kunststof schanierbussen. Deze zijn sterk, corrosiebestendig en onderhoudsvrij. Daarnaast hebben de nieuwe modellen de mogelijkheid om tot maximaal 650 kg extra verzwaard te worden met gewichtsblokken. Met meer gewicht op de kuil, is de kans dat er zuurstof in de kuil komt kleiner en is het dus beter voor de conservering. En de nieuw toegevoegde kunststof stootrollen voorkomen beschadiging als vlak langs de silowanden verdeeld wordt. Deze stootrollen zijn ook als optie toepasbaar op de verdichtingswalsen.  

Naast het nieuwe model mais-egalisatieschuif zijn deze machines voor de voederwinning te zien op onze stand:

 • Mais egalisatieschuif MES470-H-140-F
 • Bietenreiniger/Snijder BRS 1250
 • Kuilverdeler Jumbo HK
 • Kuilverdichtingswals Stego 285-PRO-SSH
 • Maiskam Tiger 180-200

 

Configureer zelf een Holaras machine online

Naast dat deze machines gepresenteerd worden op de Holaras stand tijdens de Agritechnica is er een mogelijkheid kennis te maken met de nieuwe online machine configuratie. Zo kan de klant zelf zijn gewenste machine samenstellen. In de configurator is het Holaras assortiment met de bijbehorende ruime keuze aan opties te vinden. Of het nu om een basis uitvoering gaat of een maatwerk machine. Zo is er voor iedere bedrijfsvoering wat wils. Ervaar zelf het gemak van het samenstellen van een Holaras machine naar wens.

 

Agritechnica Hannover

 Voor praktische info en openingstijden kijk op Agritechnica.com 

 

Wij zien je graag tijdens de Agritechnica, hal 25 stand E30. De koffie staat klaar! 

 Profiteer nu van de speciale Agritechnica beursacties!

10 % korting op onderdelen 
 

Maak jouw machine weer startklaar voor het nieuwe seizoen! Bestel daarom tijdig onderdelen en profiteer nu van de voorverkoopactie. 

Van 12 november t/m 31 december ontvang je 10% extra korting op een onderdelenbestelling. 

Bestel onderdelen bij jouw Holaras dealer, of neem rechtstreeks contact met ons op via parts@holaras.com.

Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, vragen wij het machinenummer en -type te vermelden in jouw  e-mail. In sommige gevallen kan het handig zijn om een foto mee te sturen van het te vervangen onderdeel.

Actievoorwaarden:

 • Actieperiode = 12 november t/m 31 december 2023
 • De order dient geplaatst te worden in de actieperiode
 • De korting geldt op alle Holaras onderdelen
 • Neem voor vragen contact op met een Holaras specialist

5% korting op veehouderij machines
 

Ontvang van 12 november t/m 31 december 5% extra korting op Holaras machines voor de voederwinning. Direct uit voorraad geleverd. Wees er snel bij, want op = op 

 

Actievoorwaarden:

 • Actieperiode = 12 november t/m 31 december 2023
 • De order dient geplaatst te worden in de actieperiode
 • De korting geldt op voederwinning machines die direct uit voorraad leverbaar zijn
 • Vraag een Holaras specialist naar de beschikbare modellen

Gerelateerde artikelen

Deelname Project Ride

Hoopman Machines en Hoopman equipment & engineering hebben zich aangesloten bij Project Ride waarin een samenwerking plaats vindt met diverse bedrijven uit Oost-Nederland....

Gras

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de kwaliteit van kuilgras. Het juiste moment om te maaien is belangrijk, denk hierbij aan het weer en tijdstip van de dag. Daarnaast hebben een juiste verdichting en het drogestofpercentage grote invloed. Wij geven jou 8 tips voor een perfecte topkuil...

Bieten

Voederbieten zijn een goede aanvulling op het voer voor vee. Bieten kunnen worden ingekuild met mais of vers gevoerd. Ze zijn smakelijk en zorgen voor een goede pensfermentatie en geven een hoger melkvetgehalte...

Altijd op de hoogte van alles? Volg ons via