Holaras veegmachine, klein maar krachtig!

Het gamma professionele Holaras veegmachines wordt uitgebreid met de nieuwe H150 veegmachine speciaal voor de mini shovels. Deze gebruiksvriendelijke en compacte veegmachine is zeer geschikt voor gebruik op de boerderij of wegenbouw. Met een werkbreedte van 150 centimeter veegt hij modder, sneeuw of zand in een mum van tijd op.

 

Technische specificaties
Met de H150 is schoonvegen in bochten en oneffen oppervlaktes eenvoudig. De zwaar uitgevoerde zwenkwielen maken de veegmachine flexibel en wendbaar. Voor nauwkeurige bodemvolging kan de giek 30 cm naar boven en beneden bewegen, tot 75 graden naar voren kantelen en de veegmachine zowel links als rechts 12 graden pendelen. Dit geeft een perfecte bodemvolging en maakt hogere werksnelheden mogelijk. De veegmachine weegt 440 kg en is speciaal voor aan de mini shovel.

 

De slijtvaste poly zigzag borstel heeft een diameter van 600 mm. Waarvan de elementen gemakkelijk te wisselen zijn. De bediening van de centrale borstel as verstelling is gebruiksvriendelijk en het lezen van de hoogte indicator kan eenvoudig vanuit de shovel. De opvangbak is standaard hydraulisch uitgevoerd. Voor grote hoeveelheden vuil kan er geveegd worden met de opvangbak open.
Met de H150 veegmachine als aanvulling op het assortiment biedt Holaras professionele veegmachines voor zware én kleine klussen.

 

Te koop vanaf oktober 2022

Wil je meer informatie over de veegmachine of een offerte opvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder. 

Gerelateerde artikelen

Deelname Project Ride

Hoopman Machines en Hoopman equipment & engineering hebben zich aangesloten bij Project Ride waarin een samenwerking plaats vindt met diverse bedrijven uit Oost-Nederland....

Gras

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de kwaliteit van kuilgras. Het juiste moment om te maaien is belangrijk, denk hierbij aan het weer en tijdstip van de dag. Daarnaast hebben een juiste verdichting en het drogestofpercentage grote invloed. Wij geven jou 8 tips voor een perfecte topkuil...

Bieten

Voederbieten zijn een goede aanvulling op het voer voor vee. Bieten kunnen worden ingekuild met mais of vers gevoerd. Ze zijn smakelijk en zorgen voor een goede pensfermentatie en geven een hoger melkvetgehalte...

Altijd op de hoogte van alles? Volg ons via