Het ontstaan van de 5000e kuilverdeler

Dit jaar staan wij stil bij een mooie mijlpaal. Hoopman Machines heeft de 5000e kuilverdeler geproduceerd en afgeleverd bij Holaras dealer Agrotechnik Tafiły in Polen. De kuilverdeler is tegenwoordig een onmisbare hulp voor boeren en loonwerkers tijdens het inkuilen van gras. Maar hoe is de kuilverdeler eigenlijk ontstaan?

Beperkte bereikbaarheid rond de feestdagen

In verband met Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn wij een aantal dagen gesloten.

Prijslijst 2024

Vraag hier de meest actuele prijslijst aan. In de prijslijst vindt je een totaal overzicht van onze machines...

Holaras breidt met KMK AGRO uit in Polen

Hoopman Machines BV, ontwikkelaar en producent van Holaras landbouwmachines, heeft Landbouwmechanisatiebedrijf KMK Agro aangesteld als nieuwe Holaras dealer. KMK Agro is gevestigd in Brodowo, in het Westen van Polen. Deze partnerschap is voor Holaras een mooie aanvulling op het dealernetwerk in Polen.

De ultieme uienoogst

Kies de beste grond en uienrassen voor een hoge opbrengst en gebruik geprimed zaad voor sterkere planten. Maximaliseer je oogst met een slim teeltsysteem en minimaliseer de impact op de bodem. En oogst met Holaras voor efficiëntie en precisie. Lees verder voor de ultieme oogst!

Holaras miniaturen van de nieuwste modellen uienloofmaaier en -rooier

Holland Oto brengt in samenwerking met Hoopman Machines de allereerste verzamelaarsmodellen uit. De Holaras uienloofmaaier UM-150-F en de uienrooier UR-135 zijn los te verkrijgen maar ook als set in een limited edition luxe verpakking.

 

Mis niks en volg ons op social media

Volg je ons al op social media? We delen daar regelmatig actievideo's van onze Holaras machines, gave foto's, interesante feitjes, handige tips, winacties en een kijkje achter de schermen. 

 

AgVantage UK Ltd wordt nieuwe Holaras dealer in de UK

AgVantage UK Ltd, een toonaangevende dealer van Dewulf, Dezeure en Dammann landbouwmachines, gaat de partnerschap met Holaras aan.

Twee sterke merken onder één dak

Met trots willen wij je informeren over de realisatie van synergie binnen ons bedrijf. Een officiële samenvoeging van twee bedrijven, die al jaren lang samenwerken! 

Prijslijst 2023

Vraag hier de meest actuele prijslijst aan. In de prijslijst vindt je een totaal overzicht van onze machines...

Het ontstaan van de 5000e kuilverdeler

Dit jaar staan wij stil bij een mooie mijlpaal. Benieuwd naar het verhaal? Bekijk dan de video over het ontstaan van de 5000e kuilverdeler. 

Nieuw: Holaras veegmachine H150

Het gamma professionele Holaras veegmachines wordt uitgebreid met de nieuwe H150 veegmachine speciaal voor de mini shovels.

Holaras versterkt het dealernetwerk in Noord-Nederland

Landbouwmechanisatiebedrijf Geertsema B.V. is aangesteld als nieuwe Holaras dealer. Deze partnerschap is voor Holaras een mooie aanvulling in het Noorden van Nederland.

Posts loader

Altijd op de hoogte van alles? Volg ons via